search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Η Μαρία Αλιφέρη είναι 69 ετών και εξακολουθεί να μας… αγαπά (Video)

12.02.2019 10:38
Η Μαρία Αλιφέρη είναι 69 ετών και εξακολουθεί να μας… αγαπά (Video) - Media

 

Η Μαρία Αλιφέρη είχε γίνει πάρα πολύ διάσημη όταν παρουσίαζε την εκπομπή στην ΕΡΤ «Τα τετράγωνα των αστέρων» και έκλεινε το πρόγραμμα με την αξέχαστη ατάκα της «Σας αγαπώ», μια φράση που σημάδεψε και την ίδια αλλά και τα early 80s.

Ηταν τόση η επιτυχία της γνωστής ηθοποιού που είχε εκπομπές, εκείνη την εποχή, τρεις φορές την εβδομάδα: Το Σάββατο το τηλεπαιχνίδι «Κάνε ότι κάνω», την Κυριακή τα «Τετράγωνα των Αστέρων» και τη Δευτέρα το σήριαλ «Η κραυγή των Λύκων» στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

Η καριέρα της έληξε άδοξα όταν ανέβηκε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, το 1981. Θεωρήθηκε ότι η Μαρία Αλιφέρη ήταν σύμβολο της προηγούμενης κατάστασης και στα πλαίσια της απόφασής τους να αλλάξουν πολλά πράγματα στην τότε ραδιοτηλεόραση την έκοψαν

 

H ηθοποιός έχει ασχοληθεί τόσο με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο όσο και με το θέατρο, ενώ έχει παίξει και σε μερικές βιντεοταινίες κατά τη δεκαετία του 1980.

Εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την τηλεόραση, αλλά όχι από το θέατρο. Μάλιστα την διετία 2011-2013 πρωταγωνίστησε στο έργο «Βρώμικα Κόλπα» του David Foley, στο στούντιο Κυψέλης. Οι κριτικοί θεάτρου είχαν πει τότε ότι πρόκειται για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου. Παράλληλα, η ίδια παρακολουθεί συχνά θέατρο και ενημερώνεται για τα πάντα.

Πριν λίγα χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Broadway όπου και βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μια βραδιά για φίλους».  Η Μαρία Αλιφέρη που κλείνει τα 69 της χρόνια είναι πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10