22/01/2020 01:23:01

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσιρώνη κόντρα στον Ν. Ηλιόπουλο

 Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσιρώνη κόντρα στον Ν. Ηλιόπουλο - Media

 

Παγωμάρα, έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η επιλογή του Γιάννη Τσιρώνη από τους Οικολόγους Πράσινους, να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι σε πολιτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετέχουν στην κυβέρνηση, διά του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στην επικύρωση της υποψηφιότητας Τσιρώνη στη διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

Το κόμμα των Οικολόγων είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την Κουμουνδούρου ότι προτίθεται να υποστηρίξει ξεχωριστή υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων, συζητώντας και ζητώντας την του στήριξη κυβερνώντος κόμματος.

Θεωρείται πιθανό πάντως, η υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας να κοστίσει στον Γ. Τσιρώνη την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές καθώς πολλοί στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.