search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης

12.02.2019 12:13
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης - Media

 

Την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις Ευρωεκλογές του Μαΐου αποδέχθηκε ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

«Η συμμετοχή μου στις Ευρωεκλογές είναι ταυτόχρονα πρόσκληση για την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και πρόκληση να εκπροσωπήσω τους αδύναμους πολίτες αυτής της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο νέο Ευρωκοινοβούλιο και να αγωνιστώ για την κοινωνική Ευρώπη που επιδιώκουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση των δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της ισότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνοχής.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τις εκλογές της 26ης Μαΐου νίκη για την παράταξή μας, πρόοδο για την Ευρώπη και τη χώρα μας» ανέφερε σχετικά ο κ. Βαρδακαστάνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08