search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Η συμμορία των τεσσάρων…

01.02.2010 08:53
oldphotos127167305969.jpg

Αφού έβαλε λυτούς και δεμένους για να μπει στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εξοβελίζοντας τον… Μεϊμαράκη στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ, η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στο Στρασβούρ γο, εκεί όπου μας είχε ζαλίσει με τις συζητήσεις της με τον ομόλογό της Αλί Μπα μπατζάν για τον μαραθώνιο της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Αφού έβαλε λυτούς και δεμένους για να μπει στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εξοβελίζοντας τον… Μεϊμαράκη στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ, η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στο Στρασβούρ γο, εκεί όπου μας είχε ζαλίσει με τις συζητήσεις της με τον ομόλογό της Αλί Μπα μπατζάν για τον μαραθώνιο της ελληνοτουρκικής φιλίας. Δεν φάνηκε όμως να έχει… ρέντα, αφού κανείς από τους παρευρεθέντες Ευρωπαί ους δημοσιογράφους και Έλληνες απεσταλμένους δεν κινητοποιήθηκε ιδιαιτέρως από την παρουσία της. Έτσι στο τέλος έφυγε για το μπαρ των βουλευτών του Συμ βουλίου της Ευρώπης συνοδευόμενη από έναν συνεργάτη της, τον Μιλτιάδη Βαρβι τσιώτη, την Έλσα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Δένδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02