09/08/2020 14:27:04

Οι Αγγελόπουλοι στηρίζουν τον Πρίντεζη και «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό για την ιστορία του ηχητικού μηνύματος

Οι Αγγελόπουλοι στηρίζουν τον Πρίντεζη και «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό για την ιστορία του ηχητικού μηνύματος - Media

 

Κάθε άλλο παρά ενοχλημένοι δείχνουν Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από τη διάσταση που πήρε η υπόθεση με το «ηχογραφημένο παράπονο» του Γιώργου Πρίντεζη για καθυστέρηση πληρωμών.

Τουναντίον, εκφράζουν μέσω γραπτής δήλωσης τους την εκτίμησή τους στο πρόσωπου του Πρίντεζη, εξάρουν το χαρακτήρα του και δεν βλέπουν το λόγο να χαλάσει η μεταξύ τους σχέσης λόγω μιας «κακής στιγμής». Μάλιστα έχουν τη δική τους εκδοχή σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία.

 

Αναλυτικά η δήλωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων "φθηνών" μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω…»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.