search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:58
MENU CLOSE

Η Vodafone κατατάσσεται στους διεθνείς ηγέτες από την GARTNER στην έρευνα Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide* για πέμπτη συνεχή χρονιά

12.02.2019 14:29
Η Vodafone κατατάσσεται στους διεθνείς ηγέτες από την GARTNER στην έρευνα Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide* για πέμπτη συνεχή χρονιά - Media
 
Η Vodafone χαρακτηρίζεται από την Gartner ως ένας διεθνής ηγέτης στην έρευνα Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide* για πέμπτη συνεχή χρονιά. Η εταιρεία καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση αναφορικά με την ικανότητα εκτέλεσης και την πληρότητα του οράματός της στην κατηγορία των Leaders, με βάση τη μεθοδολογία του Magic Quadrant.
«Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη κατάταξη της Vodafone από την Gartner για πέμπτη συνεχή χρονιά συνιστά αναγνώριση της εξαιρετικής μας προόδου στο IoT, καθώς και της ισχυρής μας θέσης στην αγορά ως ενός ηγέτη σκέψης και καινοτομίας», δήλωσε ο διευθυντής IoT του ομίλου Vodafone, κ. Stefano Gastaut. «Πιστεύουμε ότι η συνεχής ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας στο ΙοΤ και η επέκτασή μας σε νέες τεχνολογίες, όπως το NB-IoT, εξασφαλίζουν ότι περισσότεροι πελάτες μας θα είναι σε θέση να αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από το Internet of Things».
Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο Βαρόμετρο για το IoT της Vodafone, τα έργα του ΙοΤ διευρύνονται όλο και περισσότερο, καθώς ο αριθμός των έργων μεγάλης κλίμακας διπλασιάστηκε τον τελευταίο χρόνο και το 61% του συνόλου των εταιρειών συμμερίζεται την άποψη ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αδύνατος χωρίς το ΙοΤ.
«Το τοπίο του Internet of Things καθίσταται όλο και πιο ανταγωνιστικό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να διατηρούμε τη θέση μας ως ηγέτη σε αυτή την έρευνα. Το IoT μεταμορφώνει ήδη ζωές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ως ηγέτες σε αυτόν τον τομέα, είμαστε ενθουσιασμένοι από την προοπτική να συνοδεύσουμε τους πελάτες μας προς ένα ακόμα πιο συναρπαστικό μέλλον. Σύμφωνα με την έκθεση του Βαρόμετρο για το IoT, το 79% όσων έχουν το υιοθετήσει, δηλώνει ότι το ΙοΤ θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικονομία κατά την επόμενη τετραετία» πρόσθεσε ο κ. Gastaut.
 
Η πλήρης έκθεση Gartner Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide διατίθεται εδώ.
 
*Gartner, Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide με συντάκτες τους Pablo Arriandiaga, Eric Goodness, Leif-Olof Wallin, Cindy Madsen, Toni Nyren, Jonathan Davenport, Godfrey Chua. Δημοσιεύθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018
 
Η Gartner δεν στηρίζει οποιονδήποτε πωλητή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές της εκδόσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους πωλητές που καταγράφουν τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη επίδοση. Στις ερευνητικές εκδόσεις της Gartner εκφράζονται οι απόψεις της ερευνητικής οργάνωσης της Gartner και δεν πρέπει να θεωρούνται δηλώσεις πραγματικών στοιχείων. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με την παρούσα έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:58