search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Παπαράτσι παρενοχλούν τη Μέγκαν όπως έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

12.02.2019 14:55
Τζορτζ Κλούνεϊ: Παπαράτσι παρενοχλούν τη Μέγκαν όπως έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Media

 

Τα μέσα ενημέρωσης παρενοχλούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως ακριβώς έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο καταδιωκόμενη από παπαράτσι, είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, φίλος της 37χρονης δούκισσας του Σάσεξ.

Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ παρέστησαν στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, τον δεύτερο γιο της Νταϊάνας, τον περασμένο Μάιο, μετά τον οποίο η αμερικανίδα σταρ εντάχθηκε στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί, κάτι που έχει ήδη εντείνει το τεράστιο ενδιαφέρον των μμε.

“Την κυνηγούν παντού. Η Μέγκαν Μαρκλ καταδιώκεται και διασύρεται. Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών που καταδιώκεται και διασύρεται όπως ακριβώς η Νταϊάνα, η ιστορία επαναλαμβάνεται”, είπε ο Κλούνεϊ στο αυστραλιανό περιοδικό WHO.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ορισμένα μμε δημοσίευσαν λεπτομέρειες από μια προσωπική επιστολή –όπως ανέφεραν– που έστειλε η Μέγκαν στον πατέρα της.

“Δεν μπορώ να σας πω πόσο θλιβερό είναι αυτό”, είπε ο Κλούνεϊ. “Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της… η Μέγκαν υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο”.

Τον Ιανουάριο, πέντε στενοί φίλοι της Μέγκαν μιλώντας στο περιοδικό People τόνισαν ότι η δούκισσα αντιμετώπισε “ψέματα και αναλήθειες” και ένα “γενικευμένο μπούλινγκ” και ότι ίδιοι ανησυχούν για το πώς μπορεί να επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ίδια και το μωρό της.

Το 2016, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε μια σπάνια ανακοίνωση επικρίνοντας τα μμε για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της Μέγκαν, λέγοντας ότι η ίδια υπέστη “κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης” από τον Τύπο.

Ο Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, είχαν μια τεταμένη σχέση με τον Τύπο από τότε που η μητέρα τους πρίγκιπα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33