search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:20
MENU CLOSE

Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ με τα οικογενειακά δράματα της Μέγκαν Μαρκλ

12.02.2019 15:52
Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ απαγόρευσε στη Μέγκαν να φορά τα ιστορικά κοσμήματα της βασιλικής συλλογής - Media

 

«Εφιάλτης»: αυτή τη λέξη φέρεται να χρησιμοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ για να περιγράψει τα διάφορα οικογενειακά «δράματα» που συνδέονται με τη δούκισσα του Έσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, τα οποία έχουν φέρει σε εξαιρετικά άβολη κατάσταση το παλάτι.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η βασίλισσα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν και απαίτησε να βάλουν ένα τέλος στα διάφορα επεισόδια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές μέλη της οικογένειας Μαρκλ.

Στο επίκεντρο των προβλημάτων φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος με τα καμώματά του έχει εκθέσει πλειστάκις την κόρη του, προκαλώντας -σύμφωνα με πληροφορίες- ακόμα και την οργή του Χάρι.

Το ερώτημα είναι πλέον τι μπορεί να γίνει και πώς μπορεί να αποφευχθεί μια νέα κρίση, η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει έκρηξη της Ελισάβετ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18