04/08/2020 17:04:44

Αγωγές από Folli Follie κατά του Δ. Κουτσολιούτσου και άλλων διευθυντών

Αγωγές από Folli Follie κατά του Δ. Κουτσολιούτσου και άλλων διευθυντών - Media
 
Την άσκηση αγωγών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Χονγκ Κονγκ κατά των διευθυντών της θυγατρικής εταιρείας FF Group Sourcing Limited, οι οποίοι υπέγραψαν τις οικονομικές καταστάσεις της FFGS για την χρήση 2017, Δημητρίου Κουτσολιούτσου και Law Chiu Chuen, καθώς και κατά του Οικονομικού Διευθυντή της FFGS, Ιωάννη Μπεγιέτη, αποφάσισε το ΔΣ της Folli Follie κατά την σημερινή του συνεδρίαση, επί τη βάσει των πορισμάτων της Alvarez & Marsal, για την ζημία που υπέστη η εταιρεία από παράνομες πράξεις και παραλείψεις αυτών.
 
Επίσης, αποφασίστηκε να δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής κατά των ιδίων προσώπων στο πλαίσιο της εξελισσόμενης διαδικασίας ενώπιον των ελληνικών ποινικών δικαστηρίων.
 
Η εταιρεία επιφυλάσσεται να στραφεί στο μέλλον και κατά άλλων προσώπων, σε περίπτωση που κατά την πορεία της συνεχιζόμενης έρευνας προκύψουν σχετικές ευθύνες και τονίζει πως θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό κατά την άσκηση των εν λόγω αγωγών.
 
Πηγή: economy365.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.