search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:44
MENU CLOSE

Οργισμένο ξέσπασμα Μόρα: «Ντροπή να λένε ότι έστησα ματς»

12.02.2019 18:51
Οργισμένο ξέσπασμα Μόρα: «Ντροπή να λένε ότι έστησα ματς» - Media

 

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας για τις αποδοκιμασίες που άκουσε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό.

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού αποδοκίμασαν τον Βαγγέλη Μόρα στο παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΛ το οποίο ολοκληρώθηκε με 2-2 και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σχολίασε το συμβάν.

Ο 37χρονος στόπερ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό pressing 90,1 και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους άκουσε υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς της ομάδας του Αγρινίου, καθώς δεν υπήρξε κάποια κόντρα με τον κόσμο του Παναιτωλικού, το χρονικό διάστημα που είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή όσοι του καταλογίζουν ότι είχε στήσει το παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός στις 9/12/17.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είπε στη συχνότητα του pressing 90,1:

“Πρώτον ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Δεν το περίμενα γιατί δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι είχε γίνει τον τελευταίο ένα, ενάμιση μήνα της θητείας μου στον Παναιτωλικό για το πως θα έλυνα το συμβόλαιο μου.

Το να ακούς μεμονωμένα, είναι ελληνικό στοιχείο, δεν αλλάζει αλλά να σε βρίζει συνολικά ένα ολόκληρο πέταλο είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω καθώς δεν υπήρχε κάποια κόντρα.

Μετά από κάποια γεγονότα, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ήθελαν να λύσουμε το συμβόλαιο μας και να μου εξηγήσουν ποιος ήταν ο λόγος. Ειπώθηκε ότι ήταν αγωνιστικό, αλλά εγώ μάθαινα από ανθρώπους γύρω μου ότι τους έλεγαν άλλα πράγματα και με κατηγορούσαν για ένα λάθος που είχα κάνει με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι μπορεί να είχα στήσει το ματς.

Το να υπονοείς έστω και να λες ότι είχα στήσει ένα παιχνίδι, είναι ντροπή γι’ αυτούς που το είπαν. Δεν είχε να κάνει μόνο με το αγωνιστικό. Το είχαν πει και στον Τραϊανό (σ.σ. Δέλλα) και τους είχε πει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Στάθηκε σωστός απέναντί μου. Εγώ ρωτούσα γιατί είμαι εκτός κι έλεγαν ότι είναι αγωνιστικό από τη διοίκηση. Αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω για ποιο λόγο διαδίδονται τέτοια πράγματα. Είναι ντροπή να συζητήσω ότι ήρθα στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια για να στήσω ένα ματς. Αν έχουν κάτι να μου το πουν, να μου το πουν στο πρόσωπό μου. Στην καριέρα μου έχω πάρει βραβεία μόνο για το ήθος και την προσωπικότητά μου.

Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο με έβρισαν. Ήταν ο χειρότερος μήνας της καριέρας μου. Δεν ξέρω αν το ξεκίνησε ο κύριος Χάβος ή η διοίκηση. Ο καθένας θα κρίνει στο τέλος ποιον πρέπει να πιστέψει. Δεν είχα σκοπό να μπω στη διαδικασία, γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα ή στους συμπαίκτες μου και τον Τραϊανό Δέλλα. Όλα ξεκίνησαν από έναν παίκτη που ήθελε να φάει πέντε παίκτες στην ομάδα. Οι περισσότεροι έχουν φύγει. Εγώ έχω μάθει να τα λύνω στα αποδυτήρια. Ο λόγος που δεν λέω το όνομα του ποδοσφαιριστή είναι γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν. Ξέρουν οι παίκτες ποιος είναι. Όλα για κάποιο λόγο έγιναν. Μαθαίνω την ελληνική πραγματικότητα ξανά. Πίστευα ότι εκεί είναι διαφορετικά αλλά δεν είναι, είναι το ίδιο. Σέβομαι τον νυν προπονητή του Παναιτωλικού, του εύχομαι να βγουν Ευρώπη”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40