search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Mε Beyonce, JAY-Z, Meek Mill και Drake γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

13.02.2019 08:25
Mε Beyonce, JAY-Z, Meek Mill και Drake γιόρτασε τα γενέθλιά του  ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν  - Media

 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Black Panther» Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του με τους πιο κοντινούς φίλους του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός με προσκεκλημένους, μεταξύ άλλων, τους Beyonce, JAY-Z, Meek Mill και Drake διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στο εστιατόριο Delilah στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Terrence J, ήταν επίσης στο πλευρό του και ανάρτησε στο Instagram βίντεο από τη βραδιά.

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν χαμογελούσε συνεχώς και ευχαριστούσε τους φίλους του που ήταν μαζί του, ενώ ανέλαβε και ρόλο DJ επιλέγοντας μερικά τραγούδια.

Σε άλλα βίντεο ο ηθοποιός εμφανίζεται να βγάζει λόγο και ακούγεται το πλήθος να του τραγουδά το «Happy Birthday».

«Το εκτιμώ πολύ παιδιά που ήρθατε, οπότε περάστε καλά και διασκεδάστε. Σας αγαπώ όλους» είπε απευθυνόμενος στους καλεσμένους.

Οι Machine Gun Kelly, Jeannie Mai, Jessica Allain και Tennille Amor και άλλοι ήταν επίσης στο πάρτι.

Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά του, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν τιμήθηκε με το Βραβείο Cinema Vanguard (Πρωτοπορίας στο Σινεμά) στο 34ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα για τις ερμηνείες του σε δύο από τις πιο επιτυχημένες, σημαντικές, από πολιτιστική άποψη και με ρεκόρ εισπράξεων, ταινίες της χρονιάς, τις «Black Panther» και «Creed II».

Το βραβείο Cinema Vanguard αναγνωρίζει τους ηθοποιούς που έχουν χαράξει το δικό τους μονοπάτι, αναλαμβάνοντας καλλιτεχνικό ρίσκο και συμβάλουν σημαντικά στον κινηματογράφο.

Πηγή: ΑΠ Ε -ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43