search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:28
MENU CLOSE

Επέζησε από στρατόπεδο συγκέντρωσης και τώρα στα 96 της είναι τραγουδίστρια σε μπάντα death metal (Video)

13.02.2019 10:52
Επέζησε από στρατόπεδο συγκέντρωσης και τώρα στα 96 της είναι τραγουδίστρια σε μπάντα death metal (Video)    - Media

 

Τα μάτια της είχαν δει πολλές φορές τον θάνατο. Η 96χρονη Ίνγκε Γκίνσμπεργκ κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ήταν κρατούμενη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Δραπέτευσε κατάφερε να διαφύγει στις ΗΠΑ και σήμερα είναι τραγουδίστρια σε μια μπάντα death metal  με το όνομα: Inge & the TritoneKings.

Η Ίνγκε κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Dean Martin, Nat King Cole και Doris Day.

Η ίδια λέει ότι τα τελευταία τρια χρόνια νιώθει υπέροχα που τραγουδάει αν και ποτέ της δεν ήταν τραγουδίστρια, όπως λέει, αλλά συγγραφέας.

Σε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Death Metal Grandma» (η γιαγιά του death metal) που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της New York Times, ο σκηνοθέτης Leah Galant μιλάει για την ιστορία της Γκίνσμπεργκ. «Είναι τόσο συναρπαστική όσο και γοητευτική. Είναι μια υπενθύμιση για να ανακαλύπτουμε συνεχώς τρόπους για να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο. Και η ίδια λέει: «Είναι σημαντικό να παραμείνετε δραστήριοι και να περιπλανηθείτε με νέους ανθρώπους. Συνεχίστε να κάνετε πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27