search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:15
MENU CLOSE

«Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία -Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξεπεράσω» (Video)

13.02.2019 11:52
«Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία -Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξεπεράσω» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την προπερσινή χρονιά που ο κόσμος δεν «αγκάλιασε» την παράσταση «Ο Μπαμπάς», κάτι που όπως ο ίδιος τονίζει του στοίχισε, ενώ απάντησε και για τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με τον Λάκη λαζόπουλο.

«Δεν ισχύουν οι φήμες συνεργασίας με τον Λαζόπουλο. Αν πάει καλά αυτό που κάνω, που πάει καλά, μπορεί να το συνεχίσω και του χρόνου. Μου είχε κοστίσει ότι δεν πήγε καλά το προπέρσινο. Όχι δεν πήγε καλά γιατί δεν είχε εισιτήρια, δεν με ενδιαφέρουν τα εισιτήρια. Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις δεν αφορά τον κόσμο. Ότι ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη και αυτό δεν είναι ωραίο. Αυτό σε μαραζώνει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα.

Πρέπει να σου πω ότι όταν γεμίσαμε την πρώτη μέρα, μου φάνηκε πολύ παράξενο. Νόμιζα ότι θα μου γύριζαν όλοι την πλάτη. Δεν ξέρω γιατί, μη ρωτήσεις γιατί. Ήταν αυτός ο χρόνος με το «Ο μπαμπάς», που ενώ ήξερα ότι είναι καλή παράσταση, ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει, ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13