search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:35
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Ρόδο: «Καίει» τους κατηγορούμενους η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

13.02.2019 15:58
Δολοφονία στη Ρόδο: «Καίει» τους κατηγορούμενους η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - Media
 
Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς σταδιακά αποκαλύπτονται μείζονα στοιχεία για το έγκλημα που συντάραξε το νησί.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας έκρυβε εκπλήξεις.
 
Λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους ο 21χρονος από τη Ρόδο στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο του νησιού. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και προφανώς ο 21χρονος ρωτά για το τι πρέπει να κάνει.
 
Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 ,11:07 και 13:12. Και οι δύο κατηγορούμενοι συμπεριφέρονται στην πορεία σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
 
Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Η άρση των social media θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.
 
Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος θα ερευνήσει και αν έπαιρναν ουσίες.
 
Πληροφορίες: enikos.gr/Star
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:35