search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:42
MENU CLOSE

Τι απαντούν οι ειδικοί στον Τζορτζ Κλούνεϊ για Μέγκαν Μαρκλ και πριγκίπισσα Νταϊάνα

13.02.2019 16:45
Τι απαντούν οι ειδικοί στον Τζορτζ Κλούνεϊ για Μέγκαν Μαρκλ και πριγκίπισσα Νταϊάνα - Media

 

Η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είναι άραγε η νέα Νταϊάνα, καθώς την παρενοχλούν οι ταμπλόιντ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο φίλος της, ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ; Δεν ισχύει, απαντούν βρετανικές εφημερίδες και ειδικοί επί της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία.

«Παρακολουθούν τη Μέγκαν παντού» κατήγγειλε ο χολιγουντιανός αστέρας σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό WHO. «Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών και την κυνηγούν και την διαβάλλουν και την καταδιώκουν όπως γινόταν και με την Νταϊάνα κι η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Γνωρίζουμε πώς αυτό τελείωσε».

«Δεν πιστεύω ότι οι δύο (καταστάσεις) είναι συγκρίσιμες» απάντησε η Πένι Τζούνορ, μια ειδικός επί της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όταν ερωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Δεν άκουσα να λέγεται ότι η Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε για τους παπαράτσι» επισήμανε.

«Μπορεί και ζει τη ζωή της, (μπορεί) να περπατά σε ένα πάρκο, να πηγαίνει σε ένα εστιατόριο και να συμπεριφέρεται ως ένας οποιοδήποτε άνθρωπος χωρίς να την ακολουθούν δεκάδες παπαράτσι. Η Νταϊάνα δεν μπορούσε να το κάνει» συμπλήρωσε η Τζούνορ.

Μετά τον θάνατο της Lady D, ο βρετανικός Τύπος αναθεώρησε τον κώδικα δεοντολογίας του, τον σεβασμό στον οποίο εγγυάται μια ανεξάρτητη αρχή, αυστηροποιώντας τους κανόνες στα θέματα της παρενόχλησης και του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής. Αυτό ακριβώς επέτρεψε να μπει ένα τέλος στις «χειρότερες υπερβολές», που υπήρχαν πριν από 25 χρόνια, όταν οι «παπαράτσι είχαν μεγαλύτερες ελευθερίες» εξηγεί η Πένι Τζούνορ.

«Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη, είναι ότι αυτή η σύγκριση γίνεται (…) σε μια εποχή όπου η ιδιωτική ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο σεβαστή από τον Τύπο» γράφει η εφημερίδα The Daily Telegraph.

Η 37χρονη πρώην ηθοποιός πρωταγωνιστεί συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, είτε με αφορμή τις επίσημες εμφανίσεις της είτε τις ενδυματολογικές επιλογές της ή ακόμα και την κοιλίτσα της ή τις διαμάχες με την οικογένειά της, ιδίως με τον πατέρα της Τόμας Μάρκλ. Ποτέ ωστόσο για τυχόν υποκλαπείσες φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Σε αντίθεση με τη Νταϊάνα, κανείς δεν την κατασκοπεύει όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο. Κανείς δεν παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνομιλίες της. Η ιδιωτική ζωή της δεν είναι εκτεθειμένη στις ταμπλόιντς κάθε εβδομάδα» επισημαίνουν από την πλευρά τους οι The Times.

«Ποια κλεμμένη φωτογραφία έχετε δει με τον Χάρι και Μέγκαν; Ξεκίνησε μια μάχη για την πρώτη κοινή φωτογραφία τους, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Το παλάτι του Κένσινγκτον το απέφυγε διανέμοντας μια φωτογραφία τους στα ΜΜΕ (…). Έκτοτε, τους έχουμε αφήσει απολύτως ήσυχους» λέει στην Telegraph ο Βρετανός φωτογράφος Άρθουρ Έντουαρτς, που καταγράφει τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για περισσότερα από 40 χρόνια.

«Λυπάμαι Τζορτζ (Κλούνεϊ), όμως η Μέγκαν δεν είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και δεν είναι ο Τύπος που τη συκοφαντεί. Είναι η ίδια η οικογένειά της, την οποία εγκατέλειψε εκείνη για διασημότητες όπως εσείς» κατήγγειλε ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν στην Daily Mail.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41