search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:34
MENU CLOSE

Χ.Α.: Κατοχυρώθηκαν κέρδη στις τραπεζικές μετοχές

13.02.2019 16:57
Χάθηκαν άλλα 2,4 δισ. από την συνολική κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών - Media
 
“Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης, παραμένει πρώτο ζητούμενο το κλείσιμο του γενικού δείκτη υψηλότερα των 660 μονάδων, αλλά και η σχετική αύξηση τζίρου και ενδιαφέροντος” ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου, όμως η τελική εικόνα της σημερινής συνεδρίασης δείχνει μία ακόμα αποτυχία του γενικού δείκτη να υπερκεράσει τις 660 μονάδες, τον τζίρο να παραμένει στα γνωστά χαμηλά επίπεδα, αλλά και κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στον τραπεζικό κλάδο.
 
Οι τελευταίες, είχαν σαν αποτέλεσμα ο τραπεζικός δείκτης να διακόψει το ανοδικό σερί των προηγούμενων τριών συνεδριάσεων και να ολοκληρώσει την σημερινή συνεδρίαση με ημερήσιες απώλειες 0,26%, ενώ εμφανή κόπωση δείχνει και η τελική εικόνα στο ταμπλό των τραπεζικών μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης (Alpha Bank +0,10%, Eurobank -1,01%, Εθνική -0,09% και Πειραιώς +0,28%).
 
Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33