search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξεταστική για την τραγωδία στο Μάτι

13.02.2019 17:57
Βούτσης: H ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία ιστορική καμπή - Media
 
Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία στο Μάτι άφησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
 
Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για πυκνό νομοθετικό έργο από εδώ και μπρος ενώ αναφέρθηκε και σε σύσταση προανακριτικών-εξεταστικών επιτροπών. «Δεν ξέρω αν θα έρθουν εξεταστικές επιτροπές από αυτά που έχουν μείνει ως υπόλοιπα. Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε μια που αφορά την υπόθεση Παπαντωνίου, μια τυπική για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενεδεχομένως και κάποιες ενοποιημένες για το Μάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες του ζήτησαν διευκρινίσεις και ο πρόεδρος της Βουλής είπε τα εξής: «Eξεταστικές, προκαταρκτικές ακόμα μπερδεύομαι, δεν τα έχω μάθει ακόμα».
 
Για το Μάτι δεν έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα αίτημα για τη σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής από κανένα κόμμα της Βουλής. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει ότι εάν καταθέσει σχετική πρόταση η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την στηρίξει.
 
Σημειώνεται επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες η Επιτροπή Ειδικών Εμπειρογνωμόνων παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής την έκθεσή της στην οποία αναλύονται τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.
 
Πληροφορίες: Εθνος
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55