search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Λεβέντης: Ανέντιμο πράγμα η μετακίνηση βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο

13.02.2019 18:32
Λεβέντης: Ανέντιμο πράγμα η μετακίνηση βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο - Media

 

«Η μετακίνηση βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, είναι το πιο ανέντιμο πράγμα, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν επιλεγεί με λίστα από τα κόμματά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Λεβέντης.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έριξε τα βέλη του προς τον Αλέξη Τσίπρα. «Το πνεύμα του Συντάγματος είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνά με λιγότερους από 151. Θίχτηκαν επουσιώδη άρθρα» ανέφερε και μετά έβαλε στο στόχαστρό του τον Πάνο Καμμένο. «Αν οποιοσδήποτε από τους εταίρους της κυβέρνησης πήγαινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μία ημέρα πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση θα έπεφτε» σχολίασε.

«Μία από τις μάστιγες της Ελλάδας, είναι το ρουσφέτι. Κάναμε τίποτα για την ποινικοποίησή του; Όχι. Αρκεστήκαμε να πούμε ότι όλα θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. Γνωρίζετε ότι στο ΑΣΕΠ βάζουν πολύ δύσκολα θέματα, ώστε όλοι να παραδίδουν λευκή κόλλα; Για να μπαίνουν οι υπόλοιποι με ρουσφέτι. Το ρουσφέτι υπάρχει ακόμα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:24