search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:33
MENU CLOSE

Στους 14 οι νεκροί από την ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια – Διήμερο εθνικό πένθος

13.02.2019 19:06
Στους 14 οι νεκροί από την ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια - Διήμερο εθνικό πένθος  - Media

 

Ακόμη ένας τραυματίας υπέκυψε στα τραύματά του μετά την ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί στους 14.

Από τους περίπου 30 τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Σκοπίων, τουλάχιστον έξι δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Το υπουργικό συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας, που συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη το βράδυ, κήρυξε διήμερο εθνικό πένθος στην χώρα τη 14η και 15η Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το δυστύχημα.

«Δύσκολη νύχτα, γεμάτη τεράστιο πόνο και θλίψη. Δεν έχω λόγια που θα μπορούσαν να απαλύνουν τον πόνο των οικογενειών που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα απόψε σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα» τόνισε τη νύχτα της Τετάρτης ο Ζόραν Ζάεφ.

Λεωφορείο με περίπου 50 επιβάτες ανατράπηκε χθες το απόγευμα δέκα χιλιόμετρα έξω από τα Σκόπια με αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τα Σκόπια με προορισμό την πόλη Γκόστιβαρ. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15