search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:00
MENU CLOSE

«Να σέβεστε» – Το ξέσπασμα Πιτίνο κατά Ολυμπιακού 

13.02.2019 19:42
«Να σέβεστε» - Το ξέσπασμα Πιτίνο κατά Ολυμπιακού  - Media

 

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να μην συνεχίσει στο ματς του ΟΑΚΑ και εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή του για όσα έγιναν. «Το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο», πρόσθεσε.

«Παίξαμε την καλύτερη άμυνα στη σεζόν. Στην επίθεση πήραμε προβάδισμα από τα παιχνίδια μις – ματς», ανέφερε για το αγωνιστικό κομμάτι ο Ρικ Πιτίνο, προτού σχολιάσει την απόφαση του Ολυμπιακού να μην συνεχίσει στο ματς:

«Όχι, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είμαι απογοητευμένος. Αγαπάω το μπάσκετ, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Πήγαμε στον Ολυμπιακό και μας κέρδισαν καθαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Έχω σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά έχω απογοητευτεί. Δεν μου αρέσει που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε. Έχω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στα 42 χρόνια που προπονώ».

Επιπρόσθετα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το μυαλό μας είναι εκεί. Έχουμε πολλά καλά μπροστά μας. Οι Έλληνες έχουν προοπτικές, ο Τόμας παίζει εξαιρετικά. Ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου έχουν αριθμούς που ανεβαίνουν συνεχώς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33