search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Μοντέλο ντύθηκε αστυνομικός και προέτρεπε τους περαστικούς να της χαϊδέψουν το στήθος (Video)

14.02.2019 07:41
Το 90% των Ρώσων που μολύνθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο εξωτερικό είχαν επιστρέψει από την Τουρκία - Media

 

Μπελάδες με το νόμο αντιμετωπίζει ένα 24χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, η Κίρα Μάγιερ η οποία για να διαμαρτυρηθεί για μια κλήση που της έδωσαν οι τροχονόμοι επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ντύθηκε αστυνομικός και προέτρεπε τους περαστικούς να τη θωπεύσουν στο στήθος.

Είναι η ίδια γυναίκα που πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί πως όταν την έπιασαν οι δυο τροχονόμοι τους είχε προτείνει να κάνουν ομαδικό σεξ και να ξεχαστεί η παράβαση της.

Τώρα η Κίρα εμφανίσθηκε στους δρόμου και έλεγε στους ανυποψίαστους περαστικούς ότι έχουν κάνει κάποια παράβαση και πως για να μην τους ρίξει κλήση θα πρέπει να της πιάσουν το στήθος.

Οι περισσότεροι «παραβάτες» ήταν παιδιά και ανήλικοι και τώρα η Κίρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο όχι μόνο προστίμου αλλά και νέας ποινής φυλάκισης για αντιποίηση αρχής αλλά και για αδικήματα που σχετίζονται με την εμπλοκή ανηλίκων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34