search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:10
MENU CLOSE

Πτήση τρόμου χθες βράδυ προς τα Χανιά – Βίντεο από την καμπίνα του αεροπλάνου

14.02.2019 09:21
Πτήση τρόμου χθες βράδυ προς τα Χανιά - Βίντεο από την καμπίνα του αεροπλάνου - Media

 

Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες της βραδινής πτήσης 344 της Ολυμπιακής, που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 22:20 στο αεροδρόμιο Χανίων, προερχόμενο από Αθήνα.

Η πτήση αυτή ήταν μια από τις πολλές χθες με προορισμό τα Χανιά που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, έκαναν επισφαλή την προσγείωση του αεροσκάφους και για περίπου δύο ώρες ο πιλότος “πάλευε” να “κατεβάσει” το αεροπλάνο στην πίστα του Αερολιμένα Χανίων.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr από το εσωτερικό του αεροπλανου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ οι επιβάτες με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:10