10/07/2020 03:32:26

Ο ΑΝΤ1 επενδύει στις σειρές: Ποιες παίρνουν το πράσινο φως

Δύο τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 στην κορυφή της τηλεθέασης - Media

 

Σημαντική άνοδο παρουσιάζει ο ΑΝΤ1 όσον αφορά τις επιδόσεις του σε τηλεθέαση.

Το κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά τη σεζόν ωστόσο ανεβαίνει διαρκώς. Σημαντικό ρόλο στο γεγονός αυτό έπαιξαν και οι ελληνικές σειρές που το κανάλι άρχισε να μεταδίδει περισσότερο μέσα στο πρόγραμμά του.

Ο ΑΝΤ1 έπαιξε και κέρδισε και αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να δώσει το πράσινο φως να συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit οι σειρές «Η γυναίκα χωρίς όνομα», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» θα συνεχίσουν να μεταδίδονται και την επόμενη σεζόν.

Η σειρά με τους Μαρία Λεκάκη και Θοδωρή Αθερίδη θα μεταδίδεται από την ερχόμενη εβδομάδα δύο φορές, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Όσον αφορά τη σειρά «Επιστροφή» πήρε ήδη παράταση. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού ήταν να ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο σύμφωνα με το ξένο σενάριο ωστόσο οι υπεύθυνοι μετά από επαφή με την ξένη παραγωγή παρατάθηκε για μερικά ακόμη επεισόδια και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο ΑΝΤ1 δε θα σταματήσει εδώ. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει στα σκαριά καθημερινή σειρά εποχής που θα εξελίσσεται τη δεκαετία του 1960. Στο Μαρούσι ετοιμάζεται μια ακόμη εβδομαδιαία σειρά.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.