search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Πέταξαν ασθενή έξω από νοσοκομείο: «Κανένα πρόβλημα αν πεθάνει» (Video)

14.02.2019 11:50
Πέταξαν ασθενή έξω από νοσοκομείο: «Κανένα πρόβλημα αν πεθάνει» (Video) - Media

 

Βίντεο έξω από νοσοκομείο στη ρωσική πόλη Petrozavodsk δείχνει έναν άνδρα, τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο, να τρέμει από το κρύο αφού ένας φύλακας τον πέταξε έξω, λέγοντας σε μάρτυρα ότι «δεν θα υπήρχε πρόβλημα» αν πέθαινε.

Ο μάρτυρας, Denis, βιντεοσκόπησε τον άτυχο άνδρα στο έδαφος κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου. Ο άνδρας φαίνεται να έχει πρόβλημα ομιλίας. Ένας γιατρός και μια νοσοκόμα βγαίνουν έξω και εσπευσμένα προσπαθούν να προσφέρουν ιατρική περίθαλψη στον άνδρα, διαβάζοντας τα χαρτιά του και συζητώντας για την κατάστασή του.

Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άρρωστος άνδρας είχε φτάσει με ασθενοφόρο και το νοσοκομειακό προσωπικό άρχισε να ετοιμάζει τα χαρτιά για να τον υποδεχτεί, σύμφωνα με τοπικό μέσο. Αλλά μετά από λίγο, ένας φρουρός ασφαλείας μπήκε, άρπαξε τον ασθενή και τον ανάγκασε να βγει έξω.

Ωστόσο, ο Denis, ο οποίος επισκέφθηκε τον παππού του στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια του σε αυτό που συνέβαινε και κάλεσε την αστυνομία. «Ήρθα και είπα στον φύλακα:” Έχετε έναν άνδρα που βρίσκεται στην είσοδο”. “Δεν τον χρειαζόμαστε”, απάντησε ο φρουρός, προσθέτοντας: “Δεν έχει σημασία αν πεθάνει, θα τον στείλουμε στο νεκροτομείο, χωρίς πρόβλημα”».

Ο φρουρός ασφαλείας δεν βρέθηκε πουθενά μετά από κλήση της αστυνομίας. Τα πράγματα άρχισαν να κινούνται ταχύτερα και ο ασθενής τελικά έλαβε περίθαλψη στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:07