search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Μπύρα Νήσος: 4 καλά νέα σε 1!

14.02.2019 12:22
mbyra

 

– Νέα κόκκινη, μοναστηριακή ΝΗΣΟΣ «ΑPOCALYΨΗ»,

– Νέα ετικέτα για την κλασσική ΝΗΣΟΣ «GREEK ISLAND» PILSNER

– ΝΗΣΟΣ ALLDAY ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τώρα με ΓΛΟΥΤΕΝΗ κάτω από 3 mg/l (ppm)

– Το «NISSOSRADIO.GR» … γιατί η ζωή είναι καλύτερη στο νησί!

H NEA ΜΑΣ KOKKINH ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ HORECA! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ: «ΑPOCALYΨΗ»

Κείμενο «όλων των καιρών και όλων των γενεών» όπως το περιγράφει ο Σεφέρης, «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» υπήρξε διαχρονικά πηγή έμπνευσης για τη Δυτική σκέψη, την φιλοσοφία, την λογοτεχνία και τα εικαστικά. Ενέπνευσε και εμάς για την ονομασία της πολυαναμενόμενης νέας κόκκινης, μοναστηριακού τύπου, μπύρας ΝΗΣΟΣ «ΑPOCALYΨΗ».   Η εντυπωσιακή ετικέτα της, αποτελεί μία δραματική μεταφορά της εικόνας των Τεσσάρων Καβαλάρηδων της Αποκάλυψης, φιλοτεχνημένη από τον μόνιμο πλέον εικαστικό μας συνεργάτη, Έλληνα από επιλογή και κάτοικο Θεσσαλονίκης, Rob Snow.  

Μοναστηριακή «Double Ale» με βαθύ κόκκινο χρώμα  που απολαμβάνεται σε ποτήρι κόκκινου κρασιού, η APOCALYΨΗ αποτελεί τη σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19ου αιώνα.

Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και 2η ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη. Στην APOCALYΨΗ πρωταγωνιστούν τα τυπικά για το είδος, αρώματα μπανάνας, σταφίδας και γαρύφαλλου που προέρχονται από την μαγιά και οι γλυκές, πικάντικες, γεύσεις της καραμέλας, των φρούτων και των μπαχαρικών.

ΝΗΣΟΣ «GREEK ISLAND» PILSNER

Μετά από 6 χρόνια κυκλοφορίας, όντας πλέον η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία μπύρα της κατηγορίας της, βραβευμένη με Ασημένιο Ευρωπαϊκό Αστέρι Μπύρας, με παρουσία στην Ευρώπη και την Αυστραλία, και εν όψη της  επικείμενης εισόδου της στην Αμερική, η ΝΗΣΟΣ Pilsner διεκδικεί ακόμα περισσότερη «διαφοροποίηση» για την Ελληνική Μπύρα διεθνώς! Αλλάζει το λεκτικό μέρος της ετικέτας της και προσθέτει την περιγραφή «GREEK ISLAND» πριν από το γενικό όνομα του στυλ «PILSNER». Με αυτό τον τρόπο, ως εκπρόσωπος της παγκόσμιας κίνησης «New Pilsner Elite Generation” ανοίγει νέους δρόμους και περήφανη για την καταγωγή της διεκδικεί να είναι όχι απλά μια μπύρα κατηγορίας PILSNER αλλά μια «GREEK ISLAND PILSNER».

ΝΗΣΟΣ ALL-DAY ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΤΩΡΑ ME ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 mg/l (PPM) ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Η ΝΗΣΟΣ απαντά στην ζήτηση των καταναλωτών μας για τρόφιμα και ποτά ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Η ΝΗΣΟΣ ALL-DAY ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, με την γνωστή της γεύση και 100% περισσότερους λυκίσκους από τις μπύρες της κατηγορίας της, περιέχει κάτω από 3 mg/l (PPM) ΓΛΟΥΤΕΝΗ, σχεδόν 7 φορές λιγότερη από το όριο των 20 mg/l (PPM) που δίνει το δικαίωμα σε προϊόντα να αποκαλούνται «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ». Κάθε φετινή παρτίδα της ΝΗΣΟΣ ALL-DAY ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ελέγχεται για την περιεκτικότητα της σε Γλουτένη από το Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

NISSOS ISLAND RADIO www.nissosradio.gr

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ αποκτά το δικό της webradio ώστε ο νησιωτικός κόσμος και τρόπος της, να μας συντροφεύει και να μας εμπνέει όλες τις ώρες και όλες τις εποχές… γιατί «η ζωή είναι καλύτερη στο νησί»!!!

“Ελληνική και Μικρή, η ΝΗΣΟΣ γεννιέται στη Βαγιά της Τήνου, κατοικεί στις Κυκλάδες, αρμενίζει στη Μεσόγειο. Αγαπά τα καλοκαιρινά μεσημέρια, τις νόστιμες, αυθεντικές γεύσεις, τις δροσερές σκιές, τα λευκά ξωκλήσια, τις χειροποίητες ξερολιθιές…Εμπνέεται από τα έργα των ανθρώπων, τους καρπούς της γης, τα λιόδεντρα, το φως, το κύμα, το μελτέμι, τις αλκυονίδες μέρες, τη μυροβόλο άνοιξη.
Αντάμωμα, ταλέντο, γενναιοδωρία, επιμονή, δημιουργία, φιλοξενία…”

Αυτή είναι η  ταυτότητα και η ψυχή της μπύρας ΝΗΣΟΣ, της μπύρας των Κυκλάδων, που ζυθοποιείται στο νησί της Τήνου, όπως συνοδεύει τις φιάλες μας, αλλά και τις συσκευασίες μας στην Αυστραλία και στην Αμερική. Η ΝΗΣΟΣ, αντανακλά τον τρόπο ζωής και τις αξίες μας, εκφράζει την Ελλάδα της δημιουργίας και της παραγωγής και είναι ένας περήφανος πρεσβευτής του πνεύματος και της ομορφιάς των Κυκλάδων και των Ελληνικών νησιών. Τώρα αποκτά και το δικό της webradio ώστε ο νησιωτικός κόσμος και τρόπος της, να μας συντροφεύει και να μας εμπνέει όλες τις ώρες και όλες τις εποχές.

Την επιλογή της μουσικής υπογράφει ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός του Kosmos Radio Λεωνίδας Αντωνόπουλος. «Κάθε νησί είναι ένας θησαυρός πολιτισμού. Άνθρωποι, γλώσσες, γεύσεις, συνήθειες και, φυσικά, ήχοι και μουσικές συναντιούνται στα λιμάνια και στις ακτές των νησιών για χιλιάδες χρόνια. Σ’ αυτά τα μέρη, όπου τα πάντα λειαίνει ο αέρας και η θάλασσα, η μουσική και τα τραγούδια μοιάζουν με αναμνήσεις που άφησαν, ένας ένας, οι ταξιδιώτες. Οι μελωδίες, οι ρυθμοί και τα όργανα μπλέκονται μεταξύ τους, οι γλώσσες και οι διάλεκτοι το ίδιο, ώσπου στο τέλος μένει ξανά αυτή η αίσθηση του αέρα και της απέραντης θάλασσας. Τραγούδια και μουσικές που γεννήθηκαν για να σε ταξιδεύουν» και να συνοδεύουν τις μπύρες ΝΗΣΟΣ!

Το ΝΗΣΟΣ webradio ξεκινά με world “island” music 24 ώρες την ημέρα και φιλοδοξεί, όταν ωριμάσει, να προσθέσει στο πρόγραμμά του ταξιδιωτικά και γαστριμαργικά podcasts!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:03