search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:35
MENU CLOSE

Ποινικές διώξεις στην Attica Bank για τα επισφαλή δάνεια

14.02.2019 15:19
Διοικητική κρίση και αλλαγές στην κορυφή της πυραμίδας της Attica Bank  - Media
 
Ποινικές διώξεις που αφορούν κακουργηματική απιστία άσκησαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς σε βάρος μελών της διοίκησης της ATTICA BANK της περιόδου 20011-2015 και εκπροσώπων πέντε εταιριών για ισάριθμα δάνεια που φέρονται να χορηγήθηκαν χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις.
 
Μετά από έρευνα που διενέργησαν για δανειοδοτήσεις της τράπεζας, οι επίκουροι Εισαγγελείς Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Γιώργος Πολυκράτης προχώρησαν στην άσκηση ποινικών διώξεων που αφορούν τα αδικήματα της απιστίας κατά συναυτουργία και κατά μόνας, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και της απλής συνέργειας στην απιστία, που στρέφονται κατά μελών της διοίκησης της ATTICA BANK της επίμαχης περιόδου. Επίσης, απήγγειλαν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην απιστία σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων των πέντε εταιριών οι δανειοδοτήσεις των οποίων ζημίωσαν την Τράπεζα.
 
Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30