search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20
MENU CLOSE

Μοναδική εμπειρία στο χιόνι από τον ΟΠΑΠ

14.02.2019 15:37
Μοναδική εμπειρία στο χιόνι από τον ΟΠΑΠ - Media

5.000 θεατές και 71 αθλητές στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volleyball στο Μαίναλο

 

Περισσότεροι από 5.000 λάτρεις του βόλεϊ και των αθλημάτων στο χιόνι από όλη την Ελλάδα, έζησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά μια μοναδική εμπειρία στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volleyball, που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδορομικό κέντρο, στο Μαίναλο με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ. Η ομάδα του ΟΠΑΠ, που υποστήριξε για δεύτερη χρονιά τη διοργάνωση, φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε και αυτή η εμπειρία για όλους όσοι συμμετέχουν να είναι μοναδική. Ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, μοναδικά battles μεταξύ κορυφαίων παικτών, μουσικά happenings στο χιόνι υπό τους ήχους των Burger Project, και άλλες δράσεις, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό με δυνατές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

 

Δείτε το βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=h1npa9ZGToc&feature=youtu.be

 

Στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volleyball  συμμετείχαν 21 ομάδες με 71 αθλητές. Νικήτρια στην κατηγορία των ανδρών αναδείχτηκε η ομάδα των Ηλία Κλώνου, Κώστα Στάικου, Κώστα Κογκαλίδη, Σοφοκλή Σοφοκλέου, ενώ στην κατηγορία των γυναικών τον τίτλο κατέκτησαν οι Σοφία Πάικου, Πηγιάννα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Κέλλυ Μαρώση.

 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν γνωστοί αθλητές του ελληνικού βόλεϊ, όπως η Βάσω Καραντάσιου, πρώην πρωταθλήτρια και διεθνής αθλήτρια Beach Volley, η Πένυ Καραγκούνη, αθλήτρια της εθνικής ομάδας Beach Volley, Παύλος Μπελιγράτης πρώην διεθνής αθλητής και η Βούλα Κοζομπόλη, πρώην διεθνής αθλήτρια και Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών.  

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20