search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό

14.02.2019 16:44
Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό - Media

 

Την άποψή της ότι πρέπει να αλλάξουν οι δεσμεύσεις που πρόθυμα δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον Ολαφ Σολτς.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε το σχέδιο του κόμματος της για οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση παρουσίας στον αντικαγκελάριο (και υπουργό οικονομικών) της Γερμανίας.

«Με τον κύριο Σολτς είχα μια αναλυτική συζήτηση για τις προοπτικές στην χώρα μας και την οριστική έξοδο της από την κρίση. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό. Οι στόχοι για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας την καταδικάζουν σε στασιμότητα και θα οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Οι δεσμεύσεις αυτές, που πρόθυμα αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας, επιβάλλεται να αλλάξουν για να απελευθερωθούν πόροι για την ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή. Παρουσίασα στον κ. Σολτς το Σχέδιο Ελλάδα, την πρότασή μας για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, δουλειές με δικαιώματα και ασφάλεια για όλους. Η Ελλάδα μπορεί» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:05