search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:30
MENU CLOSE

Αιφνιδίασε ο Μαρτίνς – Πολλές εκπλήξεις στην 11άδα του Ολυμπιακού

14.02.2019 17:07
Αιφνιδίασε ο Μαρτίνς - Πολλές εκπλήξεις στην 11άδα του Ολυμπιακού - Media

 

Σε πέντε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προχωράει ο Πέδρο Μαρτίνς με σκοπό να νικήσει την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ.Καραϊσκάκης» και να κάνει βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς επαναφέρει τον Μαντί Καμαρά στην αρχική ενδεκάδα (αντί του Νάτχο), ενώ δίνει φανέλα βασικού στον Γιασίν Μεριά που τον προορίζει για δεξί μπακ. Παράλληλα, στους πρώτους έντεκα βρίσκεται και ο Ζιλ Ντίας, με τον Χριστοδουλόπουλο να κάθεται στον πάγκο, ενώ προτιμά και τον Χασάν αντί του Γκερέρο, όπως και τον Τσιμίκα αντί του Κούτρη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα πορτιέρο, άμυνα με Τσιμίκα, Μεριά, Σισέ και Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε & Καμαρά στο κέντρο, επιτελικό τον Φορτούνη, άκρα με Ντίας και Ποντένσε και φορ τον Χασάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:30