search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου 2-2

14.02.2019 17:56
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 2-2 - Media

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την φάση των 32 του Europa League.

Δείτε εδώ τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς:

89′ Γκολ για την Ντιναμό Κιέβου που “παγώνει” το Γ. Καραϊσκάκης στο φινάλε με τον Βέρμπιτς. 

71′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ποντένσε να πλασάρει αδύναμα και άστοχα απο πλάγια θέση και ενώ πέρασε και τον Μπόικοφ.

69΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Ουκρανούς που πιέζουν. Ο Τσοχάνκοβ έπιασε το σουτ με το αριστερό από κοντινή απόσταση αλλά νικήθηκε από τον Σα, που πιστώνεται δύσκολη επέμβαση.

60′ Σημαντική ευκαιρία για την Ντιναμό Κιέβου να φτάσει στο 2-2 με τον Σοπαρένκο να απειλεί από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

40′ Γκολ για τον Ολυμπιακό και 2-1. Με ένα φανταστικό σουτ του Ντίας απο τα 35 μέτρα ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα, πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο.

27′ Γκολ για την Ντιναμό Κιέβου που ισοφαρίζει σε 1-1. Στην πρώτη της επίθεση στα καρέ του Ολυμπιακού η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε δίχτυα με τον Μπουγιάλκσι που σκόραρε ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή.

21′ Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ζιλ Ντίας να σουτάρει από μακρινή απόσταση και να αναγκάζει τον Μπόικο σε δύσκολη επέμβαση.

19′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη. Ο άσος των Πειραιωτών εκμεταλλεύτηκε το ασταθές γύρισμα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ με το αριστερό από δύσκολη γωνία σταμάτησε στο δοκάρι και η μπάλα βγήκε άουτ.

9′ Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο 9′ λεπτό με τον Χασάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φορτούνη, την έστρωσε στο αριστερο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

 

 

 

Ο Πέδρο Μάρτινς προχώρησε σε πέντε αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όμως, παρατηρήθηκε μικρή ένταση ανάμεσα σε οπαδούς της Ντινάμο και αστυνομικές δυνάμεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41