search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Ψυχρολουσία στο 90’ για τον Ολυμπιακό

14.02.2019 20:00
Ψυχρολουσία στο 90’ για τον Ολυμπιακό - Media

 

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμη μια φορά καλός επιθετικά αλλά ταυτόχρονα κακός αμυντικά, με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 32 του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγούνταν με 2-1 χάρη στα γκολ του Χασάν και του Ζιλ Ντίας (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μουγιάλσκι) αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησαν, έδωσαν χώρο στη Ντιναμό Κιέβου και εν τέλει το πλήρωσαν στο 90’ με τον Βέρμπιτς που «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλέον η ομάδα του Μαρτίνς πρέπει να κερδίσει στο Κίεβο για να προκριθεί στην επόμενη φάση ή να φέρει ισοπαλία με τρία γκολ και πάνω.

 

Το ματς:

Ορμώμενη από τον κόσμο της που γέμισε το γήπεδο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε δυναμικά στον αγώνα, προσπαθώντας να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό της.

Μάλιστα, ο Χασάν φρόντισε στο 9ο λεπτό να εκμεταλλευτεί άριστα την ασίστ του Φορτούνη και με ωραία κίνηση να βάλει μπροστά την ομάδα του. Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους που πίεσαν και για δεύτερο γκολ και για λίγα εκατοστά δεν το πέτυχαν, όταν ο Φορτούνης είδε το πλασέ του από κλειστή γωνία να σταματάει στο δοκάρι του Μπόικο.

Ο Ζιλ Ντίας προειδοποίησε με ένα δυνατό σουτ τον τερματοφύλακα της Ντιναμό λίγο αργότερα, αλλά αίφνης και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ουκρανοί στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Σα, ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Μπουγιάλσκι στο 27’, εκμεταλλευόμενοι την κακή αντίδραση της «ερυθρόλευκης» άμυνας συνολικά.

Αυτό το γκολ «έκοψε» τη φόρα των γηπεδούχων αλλά ήρθε ο Ζιλ Ντίας στο 40΄ να εξαπολύσει έναν «κεραυνό» από τα 35 μέτρα και να βάλει μπροστά και πάλι την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουκρανοί πήραν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, την ώρα που ο Ολυμπιακός τους έδωσε μέτρα ελπίζοντας σε αντεπίθεση για να βρει ξανά δίχτυα. Ο Τοπαρένκο έχασε σημαντική ευκαιρία στο 60’ και στο 69’ ο Τσοχάνκοβ νικήθηκε από τον Σα, που πραγματοποίησε πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τις στιγμές που έψαχνε στο 71’ και στο 79’, αλλά τα κακά τελειώματα του Ποντένσε, του στέρησαν την ευκαιρία και σε αυτό το παιχνίδι να χριστεί σκόρερ.

Μετά οι γηπεδούχοι έπαιζαν με το χρόνο περιμένοντας το παιχνίδι να ολοκληρωθεί αλλά στο 90’ ο Βέρμπιτς πάγωσε το γήπεδο ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2, που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Ουκρανούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44