search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 23χρονος από ναρκωτικά

15.02.2019 07:08
Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 23χρονος από ναρκωτικά - Media

 

Την τελευταία του ανάσα λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών άφησε 23χρονος νέος στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 23χρονος ο οποίος ήταν γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής ως χρήστης, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς τις αισθήσεις του, από συγγενικά του πρόσωπα μέσα στο σπίτι όπου διέμενε.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο θάνατος του 23χρονου έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτών των νέων παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από ουσίες και τα οποία δυστυχώς δεν είναι λίγα.

Δεκάδες οικογένειες στο νησί μας βιώνουν καθημερινά το δικό τους Γολγοθά προσπαθώντας να βοηθήσουν κάποιο μέλος τους να γλιτώσει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Να καταφέρει να ξεφύγει.

Ο αγώνας δύσκολος και πολλές φορές άνισος. Σε κάθε περίπτωση ψυχοφθόρος τόσο για τους χρήστες όσο και για τις οικογένειές τους.

Στοιχεία παλαιότερων χρόνων τα οποία είχαν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας, έκαναν λόγο για περίπου 5000 χρήστες στο νησί της Ρόδου. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι πλέον ο αριθμός αυτός έχει ξεπεραστεί κατά πολύ.

Πηγή: Η Ροδιακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44