search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51
MENU CLOSE

Η δημοσιογράφος αδερφή του Μπόρις Τζόνσον, τα πέταξε όλα κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στην τηλεόραση (Video)

15.02.2019 08:20
Ο Τζόνσον κάνει τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς του για τον κορωνοϊό και τη μεταδίδει ζωντανά από το twitter – Τον πήραν στο ψιλό  - Media

 

Η κουβέντα στη ζωντανή εκπομπή του Sky news είχε ανάψει για τα καλά. Το θέμα; Τι άλλο; Το Brexit το οποίο «καίει» τους Βρετανούς τους τελευταίους μήνες. Στο πάνελ της εκπομπής ήταν και η αδερφή του πρωτεργάτη του Brexit, Μπόρις Τζόνσον, Ρέιτσελ η οποία είναι δημοσιογράφος.

Στα χνάρια των όσων κάνει ο λαοπλάνος αδελφός της η Ρέιτσελ αποφάσισε να ισχυροποιήσει τη θέση και τα επιχειρήματα της, πετώντας έξω το στήθος της.

Εκεί που μιλούσε, ξεκούμπωσε το πουκάμισο της και έμεινε τσίτσιδη.

«Δύσκολα μπορεί να ακουστεί μια φωνή για το Brexit στις μέρες μας» είπε και συνέχισε «Με αυτό που κάνω θα με ακούσετε καλύτερα τώρα, αφού θα με προσέξετε»

Οι συνομιλητές της δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Άρχισαν να γελάνε αμήχανα και να μην μπορούν  να κλείσουν το στόμα τους από την έκπληξη.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51