search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Όταν ο Θάνος Μωραϊτης χρησιμοποιούσε σκληρές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

15.02.2019 12:16
Όταν ο Θάνος Μωραϊτης χρησιμοποιούσε σκληρές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

  • «Χρειαζόμαστε ένα εθνικό μέτωπο, εμείς μιλάμε για εθνική συνεννόηση και συναίνεση. Αυτό υποστηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η ίδια η Φώφη Γεννηματά εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, η κυβέρνηση θέλει να μείνει με νύχια και με δόντια στην εξουσία». 
  • «Οι ίδιοι από πέρσι μιλούσαν για διαπραγμάτευση που θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Έχασαν χρόνο, δε δημιούργησαν συμμάχους και εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα να έρθουν σήμερα και νέα θέματα στην ατζέντα, όπως οι ομαδικές απολύσεις. Οδηγούν τη διαπραγμάτευση σε πολύ σκληρά μέτρα και ισοπεδώνουν τη μεσαία τάξη». 
  • «Αυτό που θα πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι αν μπορεί να διαπραγματευτεί, γιατί εδώ που τα λέμε ο όρος διαπραγμάτευση επί ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο, και να κλείσει τη διαπραγμάτευση»
  • «Δυστυχώς όμως αυτό που φοβάμαι βλέποντας το διήμερο της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των συνιστωσών του».  
  • «Όσο αργούμε τόσο πιο σκληρά μέτρα θα έρθουν. Αποκαλύπτεται η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Μεταπολίτευσης που είναι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». 

Αυτά είχε πει ο Θάνος Μωραϊτης ακριβώς 2 χρόνια πριν μιλώντας στην «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ. 

Τότε ο κ. Μωραϊτης είχε τον ρόλο του Γραμματέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ. 

Τώρα είναι Υφυπουργός Μεταφορών, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10