search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Υπουργείο Παιδείας: Τι θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών λόγω γρίπης (PDF)

15.02.2019 13:19
Υπουργείο Παιδείας: Έτσι θα βαθμολογηθούν οι μαθητές που κάνουν τηλεκπαίδευση - Media

 

Παρενέργειες και στη σχολική ζωή της χώρας προκαλεί η εποχική γρίπη, καθώς πολλοί μαθητές -και εκπαιδευτικοί- είναι κρεββατωμένοι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί διευκρινιστική παρέμβαση της Πολιτειάς.

Αναλυτικά, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους οι απουσίες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης,εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο.

Αυτό ορίζει η εγκύκλιος που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις σχολικές μονάδες όλης της χώρας κι έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00