search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Να δώσει απαντήσεις για τα «μαύρα ταμεία» του ΠΑΣΟΚ καλεί τη Γεννηματά η Παπακώστα

15.02.2019 13:45
Παπακώστα: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για την καταδίκη του στενού συμβούλου του Ν. Γεωργιάδη - Media

 

Με αφορμή την επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στο Βερολίνο η Κατερίνα Παπακώστα καλεί την Φώφη Γεννηματά να μιλήσει για τα «μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ».

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει: «Με έκπληξη παρακολουθούμε την κ. Φώφη Γεννηματά να επιχειρεί να αποδομήσει την εικόνα της ελληνικής Οικονομίας κατά την επίσκεψη και τις επαφές που είχε στο Βερολίνο.

Με έκπληξη, επίσης, παρακολουθώ την κυρία Γεννηματά να κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση και σε εμένα προσωπικά που συμμαχώ μαζί της με συγκεκριμένες προγραμματικές συγκλίσεις, για την κατάσταση της Οικονομίας, όταν η ίδια αποφεύγει να δώσει στον ελληνικό λαό απαντήσεις για τα «μαύρα ταμεία» του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα μετά και τις νέες δηλώσεις του κ. Τσουκάτου, του επονομαζόμενου «στρατηγού» του κ. Σημίτη».

Σχολιάζει πως μέχρι στιγμής κ. Γεννηματά «παραμένει άφωνη, όσο άφωνα είναι και τα ψάρια» και θυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της “τηλεοπτικής μάχης” των πολιτικών αρχηγών στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 ρωτήθηκε σχετικά.

«Χωρίς να ερυθριάζει, απάντησε ότι είναι σπατάλη χρόνου τα “μαύρα ταμεία” του ΠΑΣΟΚ και δεν αφορούν τον ελληνικό λαό» σημειώνει και προσθέτει «Με ποια πολιτική ηθική σήμερα η κυρία Γεννηματά, ως πρόεδρος ενός κόμματος που κατά τον κ. Τσουκάτο δεν έχει πει την αλήθεια για τα “μαύρα ταμεία”, ζητά να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού;

Με ποια πολιτικά εχέγγυα η κ. Γεννηματά ζητά από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει το κόμμα της, το οποίο δυστυχώς “ξεπλύθηκε” με τη συνδρομή της συγκυβέρνησης με πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία το 2012 και δυστυχώς το “ξεπλένει” και η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με την “γέφυρα” μεταξύ των δύο αρχηγών, η οποία καθορίζει και τη “γέφυρα” συνεργασίας των δύο κομμάτων;».

Η πρόεδρος της Νεάς Ελληνικής Ορμής καταλήγει λέγοντας: «Καλώ την κ. Γεννηματά να σταματήσει τις υποδείξεις στην κυβέρνηση και ιδίως απέναντι σε βουλευτές και προέδρους κομμάτων για την κατά συνείδηση ψήφο τους και την πολιτική τους συμπεριφορά, διότι δεν διαθέτει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα γι’ αυτό και να δώσει επιτέλους απαντήσεις στον ελληνικό λαό για την διαχείριση των οικονομικών του κόμματος στο οποίο “ηγείται”, το οποίο είναι εξαιρετικά επαχθές για τα ελληνικά νοικοκυριά, ιδίως για τα πιο αδύναμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51