search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:54
MENU CLOSE

«Έκοψαν» εκπομπή στον Alpha – Τι είπε η παρουσιάστρια (Video)

15.02.2019 14:47
Ο ALPHA απασφάλισε: Χειμώνας γεμάτος τηλεπαιχνίδια και σειρές – Τι θα δούμε - Media

Ξαφνική ήταν η απόφαση του Alpha να «κόψει» την εκπομπή «Τι λέει» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η τελευταία εκπομπή άρχισε με το τραγούδι που ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος: «Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω. Αν θέλει ας φύγει, αν θέλει ας μείνει, δε θα πεθάνω εγώ για κείνη».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είπε: «Καλησπέρα σας! Είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα μέχρι και σήμερα… Σήμερα Παρασκευή είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του «Τι λέει;» τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά και τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Επειδή εγώ δεν είμαι καλά στα λόγια και στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως σας συνηθίσαμε αυτούς τους μήνες, έτσι θα κάνουμε και σήμερα…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:52