search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Το ΕΣΡ έσωσε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Το… απαγορευτικό που άλλαξε τα δεδομένα

15.02.2019 17:42
Το ΕΣΡ έσωσε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Το... απαγορευτικό που άλλαξε τα δεδομένα - Media

 

Το… απαγορευτικό του ΕΣΡ άλλαξε τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και έφερε ανατροπές και στην πρωινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dailymedia.gr, το ΕΣΡ, απαντώντας στο σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε ο ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί εκείνες τις ώρες να μεταδίδεται ένα πρόγραμμα σαν το Raw και το SmackDown του WWE, το οποίο περιέχει σκηνές βίας και δεν θεωρείται… οικογενειακό (όπως το χαρακτήριζε η εκπρόσωπος του WWE στην επίσημη ενημέρωση του ΣΚΑΪ).

Έτσι, μέχρι να βρει την επιτρεπτή ώρα για το WWE, η διοίκηση του καναλιού αναγκάστηκε να αλλάξει σχεδιασμό για τη συγκεκριμένη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και το Goal Χωρίς Σύνορα γλίτωσε το κόψιμο. Όχι όμως και την περικοπή στη διάρκειά του.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προβάλλει ενημερωτική εκπομπή από τα μέσα Μαρτίου με τους Χατζή και Καμπουράκη, η οποία θα ξεκινάει στις 10.00 και θα ολοκληρώνεται στις 13.00 κάθε Σαββατοκύριακο.

Κάτι που σημαίνει ότι τα Σάββατα η αθλητική εκπομπή του σταθμού θα αρχίζει στις 13.00 (και όχι στις 12.00, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια) και θα τελειώνει στις 14.00. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει ήδη με το Goal Χωρίς Σύνορα της Κυριακής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07