search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σταύρο Θεοδωράκη: Κατάντια…

15.02.2019 18:30
Σφοδρή επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σταύρο Θεοδωράκη: Κατάντια... - Media

 

Την σφοδρή αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε σχόλιο του Ποταμιού σχετικά με ρεπορτάζ που έφεραν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να «καλωσορίζει» τον Γρηγόρη Ψαριανό στο κόμμα.

Αφορμή για την οργισμένη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού που ανέφερε: «Με καλωσόρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός. “Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό” είναι ο τίτλος των ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι ο κ. Ψαριανός μίλησε στην κλειστή κομματική συνάντηση των γαλάζιων στελεχών της Φιλοθέης το βράδυ της Τετάρτης.

Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ.Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Γεωργιάδης είχε απαντήσει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις λίστες των υποψηφίων, διότι είναι αρμοδιότητα του κ.Μητσοτάκη. Οπότε ή στις 20 μέρες που μεσολάβησαν ο κ.Γεωργιάδης ανέλαβε τελικά τις λίστες ή φτιάχνει τις δικές του λίστες. Ας επιλέξει ο κ.Μητσοτάκης ποια εκδοχή τον προσβάλλει λιγότερο».

Απαντώντας στο Ποτάμι, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Μιλάμε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρεται ως να είναι πραγματικό σε ένα ψεύτικο ρεπορτάζ της “Δημοκρατίας”, εγώ δεν συνέπεσα καν με τον Γρηγόρη Ψαριανό σε αυτή την εκδήλωση και το υιοθετούν. Κατάντια πραγματική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43