search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:36
MENU CLOSE

Φλωρίδης για ανασχηματισμό: Πρέπει να είχε μεγάλη απελπισία ο Τσίπρας -Ας πάρει και τον Παπανδρέου

16.02.2019 10:05
Φλωρίδης για ανασχηματισμό: Πρέπει να είχε μεγάλη απελπισία ο Τσίπρας -Ας πάρει και τον Παπανδρέου - Media

 

«Ο Τσίπρας πρέπει να είχε μεγάλη απελπισία», δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, σημειώνοντας ότι «αν ο τελευταίος ανασχηματισμός της κυβέρνησής του που θεωρητικά είναι εκλογικός ανασχηματισμός, ανασχηματισμός μίας πολιτικής μάχης που έρχεται σε λίγους μήνες, αν η μορφή του είναι αυτό που είδαμε χθες, μπορώ να πω ότι είναι σε πάρα πολύ μεγάλη απελπισία». 

«Όσα στελέχη και να πάρει από αυτόν τον χώρο, δεν συνιστά αυτό μία πολιτική διεύρυνση, ούτε στο επίπεδο των πολιτικών χαρακτηριστικών ούτε στο επίπεδο της κοινωνικής βάσης. Αν θέλει τον Παπανδρέου, ας τον βάλει, χαλάλι του. Αυτού του είδους μετακινήσεις στελεχών βρίσκονται πάρα πολύ μακριά από τα βασικά προβλήματα της χώρας και πως ορίζει τα προβλήματα αυτά ο κόσμος του κέντρου», τόνισε ο κ. Φλωρίδης .

Ο κ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι «ο κόσμος του σύγχρονου κέντρου βρίσκεται στην πρωτοπορία του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου, της εκλογικής απόρριψης μίας κυβέρνησης της οποία τα χαρακτηριστικά είναι τα χειρότερα που μπορούν να υπάρξουν σε μία χώρα, τα χαρακτηριστικά του κρατισμού, του πελατειακού κράτους, της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού, του μίσους εναντίον της αριστείας, του μίσους εναντίον της προόδου.Η μεγαλύτερη υπονόμευση της προοπτικής των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων δεν υπήρξε από άλλη κυβέρνηση».  

«Αν είσαι κεντρώος, δεν μπορείς να είσαι αριστερός και αν είσαι αριστερός δεν μπορείς να είσαι κεντρώος. Το κεντροαριστερός είναι αντιφατικό από μόνο του. Το να παίρνεις κάποια στελέχη από αυτόν τον χώρο και να θεωρείς ότι κάνεις άνοιγμα  και στον κόσμο του χώρου αυτού, είναι απολύτως εσφαλμένο», πρόσθεσε. 

«Όσο παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο περισσότερο ναρκοθετεί το μέλλον της χώρας. Αυτοί κάνουν τα πάντα ώστε η επόμενη κυβέρνηση να βρει τόσο δύσκολες καταστάσεις που να μην μπορεί να ανταπεξέλθει», κατέληξε λέγοντας ο κ. Φλωρίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26