search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Τέρενς Κουίκ: Ήθελα να μείνω στους ΑΝΕΛ, αλλά δεν υπήρχε πλέον Κοινοβουλευτική Ομάδα

16.02.2019 12:59
Δένδιας: «Κορυφαία προτεραιότητα» για τη νέα κυβέρνηση η επίλυση του Κυπριακού - Media

 

«Δεν πιστεύω ότι εγώ άλλαξα θέση» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέλαβε την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου και στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ. 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Επτά» της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ, ο κ. Κουίκ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι άλλαξα θέση (…). Όταν εγώ ορκίστηκα, δεν υπήρχε δυστυχώς κοινοβουλευτική ομάδα. Όταν πληροφορήθηκα ότι παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος στενοχωρήθηκα. Διότι περίμενα ότι θα έμενε, οπότε θα έμενα κι εγώ (σ.σ. στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ) και από εκεί και πέρα, εάν ήθελε κάποιος να με διώξει ή όχι». 

«Έχω ακούσει πολλά, έχω ακούσει προσβλητικά…, έχω ακούσει τα διάφορα… Το μόνο εγώ που λέω είναι ότι δεν αντιγυρίζω κανενός είδους τέτοιους επιθετικούς προσδιορισμούς σε βάρος μου. Σε καμία περίπτωση με έναν άνθρωπο που δούλευα έξι χρόνια εγώ δεν θα μπω σε προσωπική επίθεση. Εκτιμώ ότι δικαίωμά του είναι να κάνει αυτά που είναι να κάνει. Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το δούλεψε πολύ σκληρά. Το σπίτι του είναι. Το σπίτι μας ήταν για αυτό είπα και γω όταν με διώχνανε ότι κλείνοντας την πόρτα πίσω μου εγώ δεν θα το γκρέμιζα το σπίτι. Αυτό το έλεγα στον ενδιάμεσο με τον οποίο μιλούσα 15 μέρες αλλά από εκει και πέρα ένα πράγμα θέλω να πω: Ακούω ό,τι ακούω (…) βεβαίως ξέρω πάρα πολύ καλά -όχι μόνο από το δημοσιογραφικό μου το παρελθόν- το ποιος γράφει, γιατί και πως. Ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις ανθρώπων των ΑΝ.ΕΛΛ. με μπλογκς, με sites, με εφημερίδες», σημείωσε μεταξύ άλλων. 

«Δεν είμαι αριστερός, αλλά ούτε αριστεροφοβικός. Μπορεί σε κάποιο κόσμο να μην αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους αρέσει ο Τσίπρας», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:38