search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:34
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Δεν είμαι ανακουφισμένος που δεν είμαι ξανά υποψήφιος – Αγωνιώ για την επόμενη μέρα

16.02.2019 16:45
Μπουτάρης: Δεν είμαι ανακουφισμένος που δεν είμαι ξανά υποψήφιος - Αγωνιώ για την επόμενη μέρα - Media

 

Την αγωνία του για την επόμενη ημέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εν όψει των δημοτικών εκλογών, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από το βήμα της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βραβείου «Θεοφανώ» που θα απονέμεται ετησίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ).

«Το ξέρετε λίγο πολύ όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην είμαι ξανά υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου της πόλης μας. Αυτό παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί δεν μου είναι ανακούφιση αλλά πηγή αγωνίας. Ναι! Έχω αγωνία για το αν η επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών θα εγγυάται ότι η πόλη θα τραβήξει τη γενική πορεία που η Πρωτοβουλία και εγώ χαράξαμε τις τελευταίες δύο τετραετίες που πέρασαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Και κατέληξε: «Σίγουρα για πολλά μάς έχουν κατακρίνει, για κάποια δίκαια αλλά και για άλλα άδικα. Αλλά όλοι παραδέχονται ότι τα χρόνια αυτά η πόλη άλλαξε, η πόλη άνθισε και έδειξε το τρομερό δυναμικό δημιουργικότητας και προόδου που τόσο καιρό έκρυβε σαν μυστικό σχεδόν μέσα της».

Πηγή: voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33