search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Καρφιά Χρηστίδη για Μωραΐτη – Τόλκα: Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της

16.02.2019 17:25
Χρηστίδης: Πρόκληση η υπογραφή του ΦΕΚ πρόσληψης της Ζαρούλια στη Βουλή - Media

 

«Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές τις οποίες κάνει. Ό,τι έγινε, έγινε αποκλειστικά και μόνο για την καρέκλα και θα κριθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα πρόσωπα αυτά έλεγαν συγκεκριμένα πράγματα μέχρι πριν από ένα μήνα και πράττουν ακριβώς το αντίθετο τώρα. Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 , σχολιάζοντας την υπουργοποίηση, των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραϊτη και Άγγελου Τόλκα.

Ο Παύλος Χρηστίδης, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει μία κυβέρνηση τουρλού. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συνονθύλευμα από το οποίο δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Έλληνας πολίτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει εδώ και τέσσερα χρόνια το σκληρότερο μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί στη χώρα. Αυτό δεν είναι μία αριστερή πολιτική, ακολουθεί το δρόμο της ΝΔ».

«Κάποιοι έχουν πάρει την απόφαση να λειτουργήσουν ως αντιπαραδείγματα, πώς πρέπει να φύγει κάποιος από την πολιτική με βάση αυτά που βλέπει και να μην ξαναψηφίσει σε κάλπη. Εμείς είμαστε στην άλλη πλευρά, έχουμε αρχές, ιδέες, αξίες και θα τις υπερασπιστούμε έως το τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε, δεν είναι οι ψηφοφόροι πρόβατα τα οποία κάποιοι τα έχουν στο μαντρί και τα κουβαλούν εκεί που πάνε. Θα γυρίσει ανάποδα όλη αυτή η προσπάθεια η οποία μας δίνει συσπείρωση, ενότητα, καθαρές επιλογές», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης εκτίμησε ότι «ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πάμε σε εκλογές. Πολλές φορές παρακολουθούμε ΜΜΕ φιλικά προς το ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν πρόσωπα ως μεγάλες μεταγραφές. Υπάρχουν δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα είναι υποψήφια με άλλα πολιτικά κόμματα τις επόμενες εκλογές. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζουν στην ανασφάλεια της μη εκλογής τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11