search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56
MENU CLOSE

Πυρά Φώφης κατά Τσίπρα: Κάνει delivery υπουργείων σε πρόθυμους – Βρίσκεται σε απόγνωση

17.02.2019 09:29
Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για τη Γιορτή της Μητέρας και οι φωτογραφίες  - Media

 

Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά -μέσω της δημόσιας τηλεόρασης- στον απόηχο του ανασχηματισμού της Παρασκευής, με τη συμμετοχή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για έναν «πρωθυπουργό σε απόγνωση, ο οποίος σκέφτεται μονάχα την προσωπική του επιβίωση και κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αγνόησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε, ενώ σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είπε ότι «αν υπάρχουν και άλλοι αμοραλιστές, να το κάνουν τώρα».

«Οι πολίτες έρχονται σε εμάς, η προσπάθεια λεηλασίας θα πέσει στο κενό», είπε. 

Η Φώφη Γεννηματά εξήγησε τη σκοπιμότητα του συνεδρίου που ανακοίνωσε και χαρακτήρισε πολύ καλές τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου «με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας».

Μεταξύ άλλων, επισήμανε τις κοινές ευθύνες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διατηρούν τη συντήρηση στον τόπο. «Ταυτίζονται σαν δύο σταγόνες νερό», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ο μεγαλύτερος χορηγός επιστροφής της Δεξιάς στην εξουσία και το Κίνημα Αλλαγή προσπαθεί να φρενάρει» σημείωσε.

Στάθηκε μάλιστα και στη λεγόμενη καραμανλική συνιστώσα επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας προπαθεί να κρυψει τις ευθύνες της περιόδου Καραμανλή για τη χρεοκοπία τη χώρας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56