search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Αδειάζει την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Μπλατ: Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση να αποχωρήσουμε από το ΟΑΚΑ

17.02.2019 10:45
Βόμβα: Τέλος ο Μπλατ από τον Ολυμπιακό - «Αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών» - Media

 

Διαχωρίζει τη θέση του ο Ντέιβιντ Μπλατ από την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το κλειστό του ΟΑΚΑ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. 

Σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ του Ισραήλ ο τεχνικός των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση των διοικούντων, ωστόσο επισημαίνει αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η απόψή του ταυτίζεται με εκείνη των επικεφαλής της ΚΑΕ. 

«Είναι μία πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Υποστηρίζω τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση 100% αλλά και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με την απόφαση να αποχωρήσουμε από το γήπεδο», ανέφερε και συνέχισε: 

«Είμαι καινούριος στην πραγματικότητα αυτή και δεν έχω την οπτική και την μακρόχρονη εμπειρία σχετικά όσα συμβαίνουν και την ατμόσφαιρα γύρω από αυτή την διαμάχη. Το ποτήρι όμως έχει ξεχειλίσει και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει μία θέση με την ελπίδα κάποιων αλλαγών υπέρ της δικαιοσύνης», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:46