search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48
MENU CLOSE

ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ διεκδικούν και θεματική άδεια

17.02.2019 11:29
ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ διεκδικούν και θεματική άδεια - Media

 

Την προκήρυξη για τις θεματικές άδειες περιμένουν όπως φαίνεται τα κανάλια.

Η διαδικασία με τις δύο «ορφανές» άδειες αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας το ΕΣΡ αναμένεται να προκηρύξει τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μπορεί και τα κανάλια που έχουν λάβει άδεια γενικού περιεχομένου να διεκδικήσουν θεματική. Ένα από αυτά ο ΑΝΤ1 καθώς όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» γίνονται προεργασίες προκειμένου να δημιουργηθεί θεματικό κανάλι με στόχο τη συνεργασία με τη Nova και την Cosmote TV.

Το κανάλι του Αμαρουσίου συνεργαζόταν με τη Nova για τη μετάδοση του ΑΝΤ1 gold.

Σκέψεις διεκδίκησης θεματικής άδειας κάνει και ο ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το σχέδιο για τον ΣΚΑΪ24 δεν προχώρησε γιατί κρίθηκε μη βιώσιμο οπότε και οι εξελίξεις μετατέθηκαν για μετά τις εκλογές.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα με την περίπτωση του ΣΚΑΪ υπάρχει ένα πρόβλημα. Με βάση τον νόμο αποκλείονται από τις θεματικές άδειες τα αμιγώς ειδησεογραφικά κανάλια. Τότε το κανάλι είτε θα περιμένει αλλαγή του νόμου ή θα αλλάξει σχέδια και θα διεκδικήσει άλλη άδεια ειδικού περιεχομένου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48