30/11/2020 18:44:50

Φλώρινα: Ιερέας προέτρεψε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας (Video)

Φλώρινα: Ιερέας προέτρεψε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας (Video) - Media

 

Κι όμως συνέβη! Ιερέας, αφού ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου Φλώρινας, προέτρεψε το βουλευτή Φλώρινας, Κ. Σέλτσα, σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, και συγκεκριμένα το θέμα της Μακεδονίας. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. 

«Λυπάμαι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ορθοδοξία έχει διδάξει αγάπη και με τα όσα είπε για το πρόσωπό μου (φαντάζομαι και για την κυβέρνηση), αυτό δεν είναι αγάπη. Ο συγκεκριμένος (ιερέας) έχει δείξει δείγματα τραμπουκισμού κρεμώντας αβγά στο γραφείο μου, μετά από κάποιο συλλαλητήριο»απάντησε ο βουλευτής Φλώρινας.

Σύμφωνα με το kozan.gr, στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, ο οποίος χαρακτήρισε καλή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Φλώρινας, Γ. Βοσκόπουλου, που διαφώνησε μαζί του, λέγοντάς του ότι δώσαμε, τ’ όνομά μας, τη γλώσσα μας και άλλα. 

 Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας ξαναέλαβε το λόγο διευκρίνιζοντας πως η αναφορά του στα περί «καλής» συμφωνίας αφορούσε το οικονομικό κομμάτι. «Θλίβομαι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες σκιές, αλλά στο οικονομικό σκέλος, η Συμφωνίας είναι θετική», ανέφερε.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.