search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:11
MENU CLOSE

Γιαννακόπουλος: Αφιερωμένο στον Θανάση το Κύπελλο – Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα

17.02.2019 18:12
Γιαννακόπουλος: Αφιερωμένο στον Θανάση το Κύπελλο - Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα - Media

 

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 19η φορά στην ιστορία του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε την «κούπα»

Στον θείο του, Θανάση, αφιέρωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το 19ο Κύπελλο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ανέφερε επίσης ότι η εμφάνιση του «τριφυλλιού» θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε φιλάθλους και των δύο ομάδων στο γήπεδο. 

«Κρατάμε τη νίκη. Κρατάμε την 24η σερί σεζόν με τίτλο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Είναι πρωτοφανές αυτό με τις 24 σερί σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που το έχει πετύχει αυτό. Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Το χαιρόμαστε. Όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε», δήλωσε. 

«Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον θείο μου, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε σύντομα κοντά μας. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Στην Ευρωλίγκα δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε στις οκτώ ομάδες και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση», πρόσθεσε και έκανε λόγο για μεγάλο προσωπικό βάρος, αλλά «είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα». 

Σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η απόφαση να γίνει το ματς χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν με γεμίζει. Θα ήθελα να δω τους οπαδούς μας σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας, τους θέλουμε και στους τελικούς. Δεν μου πέφτει λόγος για το πώς θα γίνεται η διοργάνωση. Δεν είναι ο τελικός το πρόβλημά μου. Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οι οπαδοί μας εδώ σήμερα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15