search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Καλάθης: «Σημαντικός ο τίτλος, βγάζω το καπέλο στον ΠΑΟΚ»

17.02.2019 18:22
Καλάθης: «Σημαντικός ο τίτλος, βγάζω το καπέλο στον ΠΑΟΚ» - Media

 

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε σήμερα, στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, το 19ο Κύπελλο στην ιστορία του και γι’ αυτήν την επιτυχία του καταλυτικός ήταν ο Νικ Καλάθης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, διάκριση που του έδωσαν, ψηφίζοντάς τον στη σχετική διαδικασία, οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Ο διεθνής γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους (5/6 βολές, 4/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 κλεψίματα.

«Ήταν ένας σημαντικός τίτλος και χαίρομαι που τον κατακτήσαμε. Αρχίσαμε πολύ δυνατά, αλλά μετά αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, εφάρμοσαν ζώνη, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλές ομάδες. Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ ο Γκος και ο Χάτσερ. Πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, είναι σκληρή ομάδα και τους βγάζουμε το καπέλο», ανέφερε ο αρχηγός των «πράσινων».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24