search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Χιμένεθ: Υπάρχει εξήγηση για το β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά

17.02.2019 21:32
Χιμένεθ: Υπάρχει εξήγηση για το β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά - Media

 

Την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι μακριά από το πώς πρέπει να αγωνίζεται, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχει εξήγηση για την… κατάρρευση του β’ ημιχρόνου, αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για:

-την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο και αν υπάρχει εξήγηση: «Ναι υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, αλλά βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και από τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές».

-τους παίκτες του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πως θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά».

-το αν η ομάδα είναι απροπόνητη: «Όχι, δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15